Veel gamers keken erg uit naar de Division 2 en de positieve Metacritic scores laat zien dat er ruim aan de verwachting is voldaan. Maar wordt dat ook teruggezien in de verkoopcijfers?

Nee. Tenminste, de Division 2 haalt niet de verkoopcijfers waar uitgever Ubisoft op had gehoopt. Met name de verkoop van de game op Playstation 4 en Xbox valt voor hen tegen. Ubisoft’s financiële chef Frédérick Duguet heeft laten weten dat de verkoopcijfers op de pc naar verwachting zijn, maar tegenvallen op de consoles. Dit laatste wijdt hij aan concurrerende games, zonder daarover in details te treden. Verder geeft Duguet aan dat het team vertrouwen heeft in de verdere groei van de game, te beginnen met de Raid die afgelopen week gespeeld kon gaan worden.

Frédérick Duguet

Hoewel Ubisoft niet in details treedt met betrekking tot het verschil tussen de beoogde verkoopcijfers en wat daadwerkelijk gerealiseerd is, lijkt er echter geen sprake van paniek. Zo is de season pass goed verkocht en veel belangrijker, is de engagement onder gamers ten aanzien van The Division 2 erg hoog.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments