Verhaal in Avatar: Frontiers of Pandora™ gaat over opgroeien in twee werelden

In de recent gepubliceerde verhaaltrailer van Avatar: Frontiers of Pandora™ krijgen we meer achtergrond over de game. Kijk je mee?

Word Na’vi en verken de Westelijke Frontier in Avatar: Frontiers of Pandora™. Je zult spelen als een kind van twee werelden, geboren als Na’vi maar opgevoed door de RDA. Vijftien jaar na je ontvoering ben je vrij en moet je opnieuw contact maken met je verloren erfgoed. Ontmoet nieuwe Na’vi clans, leer hun manieren en sluit je bij hen aan om Pandora te beschermen tegen de RDA.

Na de gebeurtenissen van de eerste Avatar-film zul je een reis maken door de Westelijke Frontier, een nog niet eerder geziene continent op Pandora, terwijl je je aansluit bij andere Na’vi clans om Pandora te beschermen tegen de geduchte krachten van de RDA. Ontwikkeld in samenwerking met Disney en het productiebedrijf van James Cameron, Lightstorm Entertainment, zul je een first-person open-wereld actie-avonturenspel beleven dat exclusief is ontwikkeld om het volledige potentieel van next-gen consoles en pc’s te benutten. De game is ook volledig in co-op te spelen.

Avatar: Frontiers of Pandora™ verschijnt op 7 december 2023 voor Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties