We zijn tegenwoordig wel gewend om totaal onafgewerkte games te spelen en om een paar bugjes door de vingers te zien. Die instelling heb je voor Goat Simulator zeker nodig. De game die vorig jaar als 1 april-grap werd uitgebracht is nu voor een tientje in de store te verkrijgen.

Het spel dat vorig jaar door indie developer Coffee Stain Studios even gauw tussendoor als grap werd gemaakt slaat behoorlijk aan en is inmiddels immens populair. Je speelt als geit in een open wereld, nou ja wereld, maak er maar stadje van. En omdat de game totaal niet af is zitten er way-too-many bugs in wat zorgt voor hilarische taferelen en choas in het kleine stadje.

Deze specifieke geit mag graag likken aan van alles en nogwat. Omdat z’n tong nogal “sticky” is, kun je van allerlei objecten door de wereld slepen met z’n tong. Je kunt je voorstellen dat je met deze game niet al te veel moet verwachten, ook geen verhaal dus. Wel kun je met je geit springen, rennen en bouncen en zo truukjes doen. Een scoresysteem à la Tony Hawks Pro Skater doet de puntentelling.

De game is dus vanaf vandaag overal, ook in Nederland, beschikbaar voor de Xbox One.

Goat Simulator

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties