Morgen mogen we eindelijk aan de slag met Diablo IV. Blizzard trapt de release van de game meteen maar af met een hardcore race naar level 100.

Voor wie wel van een uitdaging houdt en zijn gamertag graag vereeuwigd ziet worden in de game is deze actie net wat. Wat moet je doen? Nou, dat is vrij simpel. Een personage aanmaken en dit in hardcore mode naar level 100 zien te krijgen en dit vervolgens met een screenshot of iets dergelijks als bewijs naar Blizzard sturen. De eerste 1000 spelers die dit voor elkaar weten te krijgen zullen hun gamertag vereeuwigd zien worden op een standbeeld van Lilith.

Als je dit wilt doen zul je dus vanaf morgen een hoop tijd vrij moeten maken, maar ook in het bezit zijn van de duurdere Digital Deluxe Edition of Ultimate Edition waarmee je 6 dagen voorsprong krijgt op iedereen die de standaard editie gaat spelen vanaf 6 juni. Spelers die al eerder met de game aan de slag mochten door middel van reviewcodes zijn uitgesloten van deelname, dus dat scheelt ook weer.

Zijn er mensen binnen onze community die zich gaan wagen aan deze uitdaging?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties