Verdun, een shooter die zich af speelt tijdens de Eerste Wereldoorlog wist met de eerste beelden redelijk de aandacht te trekken. De game van Blackmills Games, een Nederlandse ontwikkelaar, is al uitgebracht voor de pc en PS4. Voor de Xbox One werd hij uitgesteld.

Blackmill Games had namelijk in een verklaring laten weten dat men de releasedatum niet ging halen. Via de Steam-pagina van de game werd het volgende toegelicht:

Hoewel we het geweldig hadden gevonden om Verdun tegelijk uit te brengen voor de Xbox One en PlayStation 4, spijt het ons jullie te moeten vertellen dat de Xbox One-versie is uitgesteld. We hopen de game zo snel mogelijk naar dit geweldige platform te brengen, maar om jullie een echt authentieke loopgravenoorlog te bieden hebben we wat meer tijd nodig

Vandaag lieten de makers via een tweet weten dat hij begin 2017 moet gaan komen.

 

Verdun wist de aandacht te trekken omdat de game zich wist te focussen op de Slag om Verdun en authenticiteit. Zo zijn wapens één op één overgenomen uit de beroemde oorlog. Het herladen kan soms echt een hele minuut in beslag nemen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments