Om de launch van de aankomende Halo Wars 2 nog spectaculairder te maken heeft 343 Industries een hele leuke actie opgezet via Twitter.

Een gevecht via direct message

Via de het direct messages systeem van Twitter kun je het gevecht aangaan tegen A.I. Isabel van UNSC. Hiervoor heeft 343 Industries een samenwerking met Twitter, twofifteenmccan (ja, dat is een bedrijfsnaam) en Emerging Media Technologies.

Het idee van het gevecht is heel erg simpel, wanneer je een DM start met Isabel via @ISA1307_2 kan het gevecht beginnen! Helaas is deze optie nog niet beschikbaar in de Twitter for Windows app, maar via jouw webbrowser kun je de strijd aangaan.

343 heeft het idee zo opgezet dat het lijkt op het echte vechtsysteem van Halo Wars 2. Hiermee hebben de spelers dus vast een voorproefje op hoe de game gaat worden!
Zoals je ziet kun je door onderaan je gesprek op de hashtags te klikken kiezen hoe jij het opneemt tegen jouw tegenstanders. Het is een soort rock, paper, scissors idee. En al heb je het fout, je mag gewoon nog een keer kiezen!

Als je de tegenstander hebt verslagen krijg je een unieke code die geldig is voor een skin in Halo Wars 2. Let er wel op dat de skins pas life gaan op de dag van de release. Dus schrijf de code voor jouw skin wel even op!

Zelf zijn ze erg trots!

Het hoofd van strategiegames, Dan Ayoub, bij 343 Industries is erg enthousiast over de samenwerking.

We zijn enthousiast dat we samenwerken met Twitter om de komende launch van Halo Wars 2 te vieren. Door deze exclusieve Twitter community experience brengen we fans rond de wereld een echt persoonlijke real-time game-ervaring.

Ik heb het spelletje al uitgeprobeerd en de opzet vind ik erg leuk gedaan. De eerste codes zijn bij mij al binnen, dus die worden zeker ingewisseld!

21 februari 2017 komt Halo Wars 2 uit. Het wordt een Xbox Play Anywhere game voor Windows 10 en Xbox One! Heb jij hem al gepreorderd?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties