More

  Verdien games door te gamen met Xbox Live Rewards!

  Het programma van Xbox Live Rewards bestaat al langer, maar is nu eindelijk ook in Nederland gelanceerd! Wat houdt het in?

  Het Xbox Live Rewards systeem geeft punten voor jouw activiteiten op de Xbox One, mits jij je aanmeldt. Deze punten zijn Reward Credits en kunnen worden omgezet in geld wat bij je Microsoft account wordt gestort. Dit kan je dus gewoon uitgeven aan allerlei producten.

  [quote_center] Word lid van Xbox Live Rewards om toegang te krijgen tot exclusieve aanbiedingen en Rewards. Je kunt beloond worden voor het invullen van ponskaarten en enquêtes, als je uitgaven doet in de Xbox Store en nog veel meer.

  Zorg dat je loyaliteit geld in het laatje brengt. Als je minimaal 5.000 Reward Credits hebt verdiend, zetten wij dit om in de valuta van jouw land en storten het bedrag vervolgens in je Microsoft-account.

  Koop wat jij wilt hebben. Wissel je Rewards in voor games, films, tv-shows en nog meer bij de Xbox Store. De keuze is helemaal aan jou.

  [/quote_center]

  liverewards

  Je kan dus op allerlei manieren de Reward Credits verdienen, al is het maar het lezen van nieuws artikelen. Kortom, meld je aan op de website als dit je leuk lijkt.

  Als onze redacteur Sander voor elke minuut op Twitch een punt zou krijgen, zou hij volgens mij al vijf keer VIP kunnen worden. Misschien zit dat ook wel in dit systeem, maar ik vrees van niet. Zouden jullie extra activiteiten doen voor punten of koop je toch liever een game zonder tijd te steken in willekeurige dingen?

   

  Abonneer
  Abonneren op
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle reacties
  0
  Ik zou graag je gedachten horen, geef een reactiex