Heb jij ze al gevonden? Het verborgen bericht in de nieuwe Cyberpunk trailer?

Check even de trailer. Aan het einde, om precies te zijn op 1:39, zie je een paar verborgen berichten. Dit gebeurt zo ontzettend snel dat je ze makkelijk gemist kan hebben!
CD Projekt RED, de makers van The Witcher 3, heeft een verborgen brief verstopt in de nieuwe trailer. Gelukkig hebben wij het voor jullie onderzocht en vertaald.

Hier het hele bericht:

Het is meer dan 2077 dagen geleden dat we ons plan voor de ontwikkeling van Cyberpunk 2077 hebben aangekondigd. We lanceerde een trailer, gaven een aantal interviews en toen werd het stil. De normale procedure voor dit soort dingen is: je kondigt een spel aan en daarna zwijg je, stroopt je mouwen op en gaat aan de slag. Eerst wilden we je The Witcher 3 en beide uitbreidingen brengen. Daarom was deze periode van stilzwijgen langer dan gepland. Onze excuses daarvoor.

Zodra we het werk aan Blood and Wine hadden afgerond, konden we met de pre-productie van CP2077 op volle kracht aan de gang. We kozen ervoor om hierover te zwijgen. Waarom? Op dat moment hebben we besloten om pas weer over de game te gaan praten als we iets konden laten zien. Iets zinvols en substantieels. We beseffen ons goed dat jullie al heel lang en vol ongeduld hebben gewacht en dat zou niet vanzelfsprekend moeten zijn. Dit heeft ons extra motivatie opgeleverd om iets neer te zetten. De hype is echt

Dit omdat we beseffen dat jullie al heel lang ongeduldig hebt gewacht en we zouden niet willen dat iemand het gevoel zou krijgen dat we dit maar voor lief nemen. Integendeel – het geeft ons extra motivatie. De hype is echt, dus het zweet en de tranen moeten ook echt zijn 🙂

Maar even voor de duidelijkheid. Vandaag is de dag. Als je dit ziet, betekent dit dat je de trailer hebt gezien. – onze visie voor Cyberpunk, een alternatieve versie van de toekomst waarin Amerika kapot is, waar megacorporaties controle uitoefenen over ons beschaafde dagelijks leven en bendes over de rest heersen. En, hoewel de wereld vol adrenaline zit, moet je je niet laten bedriegen door de achtervolgingen per auto en de wapens. Cyberpunk 2077 is een echte single-player verhaalgestuurde RPG. Je zult in staat zijn om je eigen karakter te creëren en… , de rest hoor jij in onze booth op de E3. Hou de previews in de gaten!

Voordat we gaan afronden heb je vast wat vragen,

1.Wanneer?

Toen we je vertelden dat we de game alleen als hij helemaal klaar was zouden lanceren, dan meenden we dat. We zijn nu zeker dichter bij een releasedatum dan dat we toen waren 😉 maar het is nog steeds niet het moment om iets te bevestigen, dus geduld is nog steeds vereist. Kwaliteit is het enige dat ons drijft. Dat is het mooie van een onafhankelijke studio en je eigen uitgever te zijn.

2. Hoe groot?

Echt heel groot, maar… om eerlijk te zijn hebben we op dit moment nog geen idee. Zodra we alles samenvoegen zullen we jullie eerlijk vertellen wat jullie kunnen verwachten. En we beloven dat we dit doen voordat we het over pre-orders gaan hebben.

3. Gratis DLC, Extensies en ingame transacties?

Verwacht niets minder dan met The Witcher 3. Wat betreft DRM, CP2077, zal 100% DRM-vrij zijn op de pc.

4. Microtransacties?

In een single-player game? Ben je gek?

Nogmaals bedankt voor je geduld. Als je even tijd hebt, bezoek dan cyberpunk.net en deel je mening (over alles) met ons. We lezen alles wat je hebt geplaatst en we behandelen dat heel serieus.

Groeten,

CD PROJEKT RED Team

Nog even geduld, zoals de makers ons vragen, de kwaliteit is voor hen erg belangrijk!

Concept Art

Naast dit bericht is er ook het een en ander aan heel mooie concept art opgedoken. Waard om even naar te kijken toch?

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments