Nog maar een paar maanden en dan mogen we aan de slag met Dragonball Z: Kakarot en langzaam maar zeker druppelen er steeds meer details over de game naar buiten. Zo kunnen we in de game namelijk ook met Vegito en Adult Gohan aan de slag.

Waar we eerst nog dachten dat Dragonball Z: Kakarot volledig in het teken zou staan van Goku, daar wordt steeds duidelijker dat dit zeker niet het geval is. Vegeta en Piccolo werden naast Goku al als speelbare personages aangekondigd en daar komen nu Adult Gohan en Vegito ook nog bij. Ergens ook wel logisch, want nog niet zo lang geleden kregen we ook al de bevestiging dat de Majin Buu Saga ook in de game zou zitten en daar hebben beide vechtjassen een behoorlijk grote rol in.

De gefuseerde vorm van Goku en Vegeta, Vegito links en rechts de volwassen Gohan

Waar ik eerst nogal sceptich was voor wat betreft deze game (hoezo moeten we datzelfde verhaal nu na 100 keer nogmaals doen) raak ik steeds enthousiaster. Ja, wederom hetzelfde verhaal, maar ditmaal in RPG-vorm en met een enorme bak fanservice met allemaal kleine subplots die je kunt herkennen uit de anime. Dragonball Z: Kakarot komt volgend jaar op 17 januari uit. Ik kijk er naar uit. Jullie ook?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments