Het lijkt wel een St. Maarten liedje. 12 november is de dag dat mijn Xbox One schijnen mag. Welke Xbox 360 games zal je dan al kunnen spelen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Het blijft nog wat vaag en we hebben er al eerder over bericht maar liever te vaak dan te weinig, toch? Kunnen we vanaf 12 november een beetje afscheid gaan nemen van de stof verzamelende Xbox 360 die naast je One staat? Een beetje, nog niet helemaal want de meerderheid van de games zijn natuurlijk nog niet beschikbaar. Maar wel al een aardige lijst. Wat nu ook bekend is gemaakt, is dat de Xbox 360 Games with Gold van november daar ook bij zullen zitten. Dus doe wat ik al tijden roep, schaf die gratis Xbox 360 games nou gewoon aan want de kans is groot dat ze speelbaar op je One gaan worden. Dit is nu bevestigd. Voor de Previewers is DiRT 3, een onwijs goede rallygame, al vanaf 1 november te spelen. Vanaf nu krijg je dus als Xbox One bezitter, elke maand vier gratis games. Niet vervelend toch?

Aaron Greenberg heeft in een interview de verwachting uitgesproken dat hij na 12 november een grote migratie van Xbox 360 spelers naar de Xbox One gaat zien plaatsvinden.

18hhf92euvbu1jpg[1]Er zijn tientallen miljoenen Xbox 360 fans die nog steeds op de Xbox 360 spelen en zij wachten op het juiste moment om over te gaan stappen naar de Xbox One. Of ze nu gewacht hebben op de eerste echte current-gen titel Halo 5 of dat ze wachten op de backwards compatibility, wij verwachten dat er deze feestdagen een behoorlijke verplaatsing van fans gaat plaatsvinden.

Mocht je een overzicht van alle games waarvan bekend is dat zij backward compatible gaan worden, kijk dan even hier:

Lijst-xbox360

Tel hier ook nog even de Sega Vintage Collection en Mirrors Edge bij op.

Preview Update

Vandaag is trouwens voor de Previewers update nummero zoveel losgelaten. De versie die eindigt op het nummer 1929 lost weer een aantal bugs op. Nog zo’n twee weken te gaan, hopelijk zijn dan alle problemen opgelost.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments