Het is heel goed mogelijk dat we dit najaar aan de slag kunnen met de remastered versies van Vanquish en Bayonetta voor de Xbox One. Hoe we dit weten? Via een iets te enthousiaste distributeur.

Op de website van zowel een Tsjechische als een Slowaakse gamesboer is namelijk het “Bayonetta and Vanquish pack” verschenen. Beide websites toonden dezelfde boxart van de actiegames van PlatinumGames. Wel hadden ze verschillende releasewindows. Het Tsjechische Alza noemt november, terwijl het Slowaakse EsteLacnejsie denkt dat de remaster in oktober verschijnt. Dit verschil zou verklaard kunnen worden als placeholder-datum, oftewel een richtlijn.

Omdat beide landen aan elkaar grenzen zou het best kunnen zijn dat er een locale leverancier een zware nacht gehad heeft en per ongeluk toestemming heeft gegeven om deze informatie te publiceren. Hou de zoutvaatjes nog maar even paraat zolang Sega nog niks heeft bevestigd.

Lijkt het jullie wat om nogmaals met de badass heks Bayonetta los te gaan? Of toch liever met Sam Gideon in de supersnelle shooter Vanquish?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties