Uiteraard stond de Resident Evil showcase afgelopen nacht in het teken van Resident Evil Village, maar volgens de geruchten was er ook nog wel het een en ander te melden rondom zijn voorganger.

Volgens onze favoriete Resident Evil-lekker Dusk Golem komt er “100% zeker een next-gen upgrade voor Resident Evil 7”. De man (of vrouw) staat erom bekend dat hij vaak informatie rondom Resident Evil naar buiten brengt die later ook blijkt te kloppen, dus hij heeft wel wat krediet verdiend inmiddels. Totdat alles echter is bevestigd zou ik echter toch een zoutvaatje bij de hand houden.

Daarnaast reageert hij op de vraag of ook RE Village in VR te spelen is, maar daar durft hij geen harde uitspraken over te doen.

De franchise Resident Evil bestaat dit jaar wel 25 jaar, dus het is goed mogelijk dat Capcom nog een aantal verrassingen voor ons in petto heeft die ze op een later moment aan gaan kondigen. Zouden jullie Resident Evil 7 nog een keer spelen als er een next-gen upgrade beschikbaar voor komt?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments