Fallout, een franchise die behoorlijk door het slijk is gehaald de laatste maanden, krijgt mogelijk een nieuw deel. Tenminste, er komt ongetwijfeld een Fallout 5 ooit, maar zo kort na Fallout 76? Gaat het hier misschien om een remaster?

Ja, beste lezers, het is weer tijd om je pot zout er bij te pakken en een paar korrels uit te kiezen. Dit nieuws gaat om een gerucht. Waar gaat het namelijk om? Amazon heeft tijdelijk een ‘placeholder’ op de website gezet waar het om een game van Bethesda ging, voor de consoles en pc. By the way, een placeholder is een tijdelijke invulling in afwachting van een definitieve aankondiging. Dan weet je dat ook weer.

Nu heeft het tot nu toe nog niks te maken met Fallout, ware het niet dat er een video bij de placeholder werd geplaatst met een countdown in Fallout stijl zoals we die zijn gewend van de franchise. Verder zien we geen plaatjes van de game.

Uiteraard zijn de aankondigingen in kwestie alweer van de site van Amazon gehaald. We zullen natuurlijk nooit weten of er één of andere lolbroek bij Amazon een geruchtenstorm voor niks opwekt of dat het serieus een tipje van de sluier is van Bethesda’s plannen voor de franchise.

To remaster or not to remaster?

Op dit moment is Bethesda druk bezig met meerdere projecten. De game Starfield komt er nog aan en natuurlijk nog The Elder Scrolls VI. Dat zijn geen kleine projecten als we Bethesda zelf mogen geloven. Daarbij wordt er nog hard gewerkt aan nieuwe content voor Fallout 76.

Dus wat zou deze Fallout dan betekenen? Is het een remaster van deel 3 of New Vegas? Of is er een stiekem een andere studio bezig geweest aan een singleplayer Fallout? Het zou kunnen dat Bethesda het verloren geld van Fallout 76 op een makkelijke manier wilt terugverdienen en dan is een remaster misschien wel een goede keuze.

Als we meer weten, dan houden we jou natuurlijk op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments