Deze week hebben we even een geniale woordspeling (al zeg ik het zelf) in het leven geroepen voor geruchten, namelijk ‘van de pot gerucht’. Dit keer gaat het over één van mijn most wanted van 2016, Mafia 3! 

Wat is namelijk het geval? Er hangt in de retail winkels van Best Buy een pre-order kaart van Mafia 3 en daar staat een datum op, 26 april. Ook zou er op Gamestop eenzelfde datum staan, maar die is nu al aangepast naar 31 december 2016. Winkels plaatsen meestal ‘placeholders’, een datum ter vervanging van missende informatie. Dit is dus meestal 31 december als het niet bekend is wanneer in het jaar de game uitkomt, maar voor Best Buy is dat 26 april. Op Amazon staat het ook aangegeven.

mafia 3

Uitgever 2k Games en zelfs Take Two Interactive hebben aangegeven dat er geen officiële datum is, maar het valt wel in hun fiscale jaar 2017, die 1 april begint. Het is niet de eerste keer dat winkelketens per ongeluk al een datum bekend maken die nog niet eens volgens de uitgever is gepubliceerd. Dat gebeurde laatst nog met de datum van Rise of the Tomb Raider voor de pc.

Het zou best vet zijn als Mafia 3 al zo vroeg komt, maar ergens geloof ik er niet in. Volgens mij wordt het helaas toch het najaar, die meestal druk genoeg is. Liever in april dan in september. Maar ja, liever vandaag dan morgen sowieso, want Mafia 3 wordt volgens mij een kickass game! Lekker terug naar de jaren ’60 en dit keer is Mafia anders dan anders door de afro-amerikaan waar je mee speelt en hele andere omgevingen dan we gewend zijn! Kom maar op met die game!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments