Valkyria Chronicles 4 onderweg naar de Xbox

Strategen en leunstoel-generaals opgelet! Valkyria Chronicles 4 komt naar de Xbox One.  Ok, da’s mooi, maar wat is het en moeten we hier blij van worden? Die laatste vraag moet je zelf maar beantwoorden, de eerste kan ik je mee helpen.

Valkyria Chronicles is een tactische RPG, denk aan XCOM of Fire Emblem en speelt zich af in een Europa dat losjes is gebaseerd op het Europa ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Jouw land wordt binnengevallen door de East European Imperial Alliance dat achter Ragnite ore aanzit. Dit is een nogal zeldzaam goedje dat je kunt vergelijken met onze olie. Aan jou de taak om deze invasie te stoppen..

De game is turn-based, maar behalve je command view (je aanzicht op de map van bovenaf) switcht de game ook naar je individuele units op het strijdveld. Die units bestuur je dan ook zelf zodat je kunt proberen om headshots of andere acties te maken. Check anders even een stukje gameplay van een eerdere Valkyria Chronicles-titel om een idee te krijgen van deze game.

Wanneer de game daadwerkelijk verschijnt is nog niet precies bekend, maar ergens in 2018 moeten we los kunnen met de titel. Iemand die hier naar uitkijkt?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments