Vaas is vanaf nu terug in eerste DLC Far Cry 6

De ultieme bad guy is terug. De eerste DLC voor Far Cry 6, Vaas: Insanity, is nu verkrijgbaar. Spelers moeten Far Cry 6 bezitten om met de DLC aan de slag te gaan.  

Spelers kruipen in de huid van Vaas, de iconische schurk uit Far Cry 3 gespeeld door Michael Mando (Better Call Saul), die zijn rol herneemt in een gloednieuwe ervaring geïnspireerd op het roguelite-genre. Spelers beginnen met niets meer dan een pistool om zichzelf te verdedigen en moeten op zoek gaan naar nieuwe wapens en power-ups om vrij te spelen. Deze helpen hen om sterker te worden en zo verder te komen in Vaas zijn gedachten. Vaas: Insanity is een mix van intense actie en storytelling, en biedt een unieke kans om het verleden, de persoonlijke demonen en de beweegredenen van Vaas beter te begrijpen.    

Vaas: Insanity is onderdeel van de Far Cry 6 Season Pass samen met de aanstaande DLC-afleveringen over Pagan Min (Far Cry 4) en Joseph Seed (Far Cry 5).  Ook is Vaas: Insanity digitaal verkrijgbaar als standalone DLC Episode. 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments