Usain Bolt zit in PES 2018

PES 2018 is een voetbalspelletje, Usain Bolt een Olympisch sprintkampioen. Behalve de overeenkomst dat je beide keren best hard moet kunnen lopen, lijkt het niet een erg voor de hand liggende combinatie. Toch zit de sprintkampioen in PES 2018.

Konami heeft bekend gemaakt dat Usain Bolt de ambassadeur wordt van hun nieuwste footie. Hij is in de game te unlocken via MyClub, inclusief zijn snelheid, voor iedereen die een pre-order plaatst voor de game.

Overigens is het niet de eerste keer dat Konami iets onconventioneels doet met PES. Zo was er ooit al eens een cover met de bekende scheidsrechter Colina, of een mode waarin je alle hoofden van spelers met dierenhoofden kon vervangen.

Niet alles is dwaas

Maar gelukkig is er ook nog wel genoeg serieuze content voor PES 2018. De rest van de game schiet namelijk ook mooi op en straks vanaf 20 juli kunnen we los met een online bèta. Exacte details hierover zijn echter nog niet bekend.

Voor de singleplayer zijn er diverse verbeteringen voor de Master League aangebracht. Zo zijn er pre-season toernooien toegevoegd om je te helpen je team klaar te stomen voor de competitie. Ook zijn er nu cut scenes vanuit de kleedkamers en interviews na de wedstrijd toegevoegd. Dit om je niet vanuit een menu zo in het veld te gooien. Dit helpt voornamelijk voor de beleving van de game. Tot slot zijn er ook seasonal objectives toegevoegd voor dat beetje extra uitdaging.

Half september moet de game uitkomen. Kijken jullie er een beetje naar uit of heeft FIFA 18 nu al gewonnen?

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments