Ja, hij is er weer, de nieuwe (dagelijkse) update. Vandaag springt hij bij alle previewers weer de Xbox One in.

De nieuwe firmware heeft een aantal bugs aangepakt en heeft ook weer wat nieuwe toepassingen in de  interface gezet. Toepassingen die we op Windows al kennen. Deze versie heeft als kenmerk rs1_xbox_rel_1606.160620-1700 en is 430 MB groot.

De update past fixes toe op twee primaire delen, de Xbox Universal Store en de Instant-On mode. In de Xbox Universal Store kan je nu films en tv-series kopen, huren en afspelen. Die onderdelen waar Xbox Live Gold leden korting op moeten krijgen laten nu de juiste prijs zien.

De Instant-On mode laat nu in standby stand de installerende games en apps doorgaan met hun installatie.

De ontwikkelaars laten ook wat beperkingen die er op dit moment zijn weten. Parental Control kan wat issues vertonen dus heb je dit erop zitten en willen je kinderen op de Xbox One gaan spelen, hou dit dan even in de gaten. Ook zijn er bepaalde aankopen uit de nieuwe Store die alleen afspeelbaar zijn in deze nieuwe firmware.

Ook zijn er wat nieuwe instellingen te vinden. Zo is er een SmartScreen filter die in de gaten houdt of bepaalde URL’s die je via een app bezoekt wel veilig zijn en is er een advertising ID toegevoegd die zorgt dat je persoonsgerichte advertenties te zien krijgt. Dit kan je trouwens uitzetten in de instellingen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments