The Division, je weet wel die gehypte game van Ubisoft die zo vet was, maar overspoeld wordt door bugs, exploits en glitches krijgt binnenkort een grote update. Hierin zullen veel problemen aangepakt worden en ook de wapenbalans zal verbeterd worden.

Ubisoft en Massive Entertainment zijn op dit moment hard aan het werk om deze problemen allemaal aan te pakken. Dit moet aan het eind van deze maand klaar zijn en met de eerste, betaalde dlc genaamd Underground mee komen. Deze update gaat naast een betere wapenbalans ook nieuwe gear sets met zich meebrengen. In de post van Ubisoft genaamd ‘State of the Game’ vertelt men dat men effectiever zal worden met de wapens die men graag gebruikt. Dat lijkt wat vaag, maar hieruit kunnen we voorzichtig opmaken dat de sub-par wapens wat sterker zullen worden, de verwachting is echter dat men de wapens die overpowered zijn niet zal gaan finetunen.

Division

Helaas wist men niet te melden om welke wapens het precies ging, maar we kunnen hier op korte termijn meer van verwachten. Uiteraard is dit een goede ontwikkeling, maar toch is wantrouwen hier niet mis. In het verleden werden underpowered wapens soms overpowered en vice versa. Wapens zijn zeer belangrijk voor de game als het op de Dark Zone aan komt, de zone waarin men het met en tegen elkaar op kan nemen. Helaas wordt deze zone al sinds de release geteisterd door hackers en ondanks het feit dat Ubisoft aangegeven heeft dat hackers voortaan direct gebanned gaan worden, komt dit voor velen als mosterd na de maaltijd. Het wordt dus nog even afwachten, maar als we meer weten dan lees je het hier!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments