Een bolletje rood draad die je laat ronddolen door de wereld en walla, je hebt een game.

We weten het nog maar al te goed, de E3 waar een wat vreemde meneer liefkozend zijn wolpoppetje toonde en hiermee de game Unravel aankondigde. Het kleine wezentje, Yarny genaamd, is gemaakt van één draad rode wol. Hiermee gaat hij op weg om een groot avontuur te beleven en zo de verbindingen der liefde te herstellen.

Martin Sahlin, de al eerder genoemde meneer, zegt er het volgende over:

ea-blog-unravel-in-real-life-980x551[1]Gaming is een krachtig fenomeen, het is in staat om spelers te inspireren en hen in het hart te raken. Met Unravel hopen we dit te bereiken. Yarny’s zoektocht is erop gericht om de gebroken verbindingen te herstellen en de wol staat voor de liefde en de connecties tussen mensen. Onderweg wordt je slimheid getest met puzzels die geïnspireerd zijn op ons thuis in Noord-Zweden

Het gaat dus over het overwinnen van obstakels. Met het draad van Yarny en zijn grote hart reis je door een adembenemende wereld. Sommige obstakels zijn simpel te nemen zoals het over een klif heen slingeren met je draadje. Anderen zijn lastiger en daar zal je als speler het draad slim moeten gebruiken om verder te komen.

Unravel komt uit op 9 februari 2016. Koop je de game voor die datum, dan krijg je 10 % korting.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments