Door de remake van Resident Evil 2 uit te spelen kun je allerlei extra’s en bonussen unlocken. Toch is er een groep mensen die dit om wat voor reden dan ook niet lukt. Gelukkig schiet Capcom hen te hulp en kunnen ze nu alles unlocken door ervoor te dokken.

Concept art, nieuwe outfits voor Leon en Claire, bonuswapens, oneindige ammunitie en een extra spelmode. Zomaar wat dingen die je kunt verdienen door de game één of meerdere keren uit te spelen. Maar wie geen zin heeft om de game meerdere keren uit te spelen, of gewoon direct van alle bonussen wil genieten kan nu ook €5,- inleggen om de unlock key voor dit alles te kopen. Geen bloed, angstzweet en tranen meer, maar gewoon ka-ching en klaar.

De originele outfits zijn te unlocken door de game een keer uit te spelen

Misschien is de game gewoon te eng om zonder hulp uit te spelen, misschien zijn sommige spelers gewoon te lui, of misschien wil Capcom nieuwe spelers juist aanmoedigen op deze manier. Je kunt allerlei redenen bedenken om dit soort DLC te rechtvaardigen. Persoonlijk zou ik hier nooit van zijn leven voor betalen (gamer trots enzo), maar als dit nieuwe spelers die anders de game niet aan zouden raken overhaalt de game toch op te pakken, dan is dit prima.

Wat vinden jullie van dit soort DLC? Lekker makkelijk, of juist complete onzin?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments