De game Metrico van Utrechtse developer Digital Dreams maakte zijn debuut op de Playstation Vita. Vandaag kwam ineens voor mij het nieuws dat de game zijn weg zal vinden naar de Xbox One. 

De game zal in het eerste kwartaal van 2016 uitkomen op Steam, Playstation 4 en ook op Xbox One. Dit keer genaamd Metrico+. Metrico, de originele versie van de game heb ik helemaal stuk gespeeld op de Vita en vond ik na lange tijd weer een pareltje door de unieke levels. Daarbij komt ook de manier waarop gebruik werd gemaakt van de infographics plus hoe het de unieke features van de Vita gebruikte. De puzzels waren leuk, verfrissend en waren soms voor mij wel hersenkrakers.

metrico_asteriskattack

Ik heb deze game voor het eerst mogen spelen tijdens Indigo 2013 en maakte gelijk een indruk op mij ten opzichte van de andere indiegames die daar stonden. De muziek vond ik ook erg goed en sfeervol, gemaakt door de Nederlands muzikant Palmbomen. Mocht je dat ook vinden dan heb ik goed nieuws, zijn muziek zal ook zijn weg vinden naar Metrico+

metrico_piecharttarget

Metrico+ zal begin augustus voor het eerst worden getoond op Gamescom 2015 en hoewel ik deze editie zal missen wegens vakantie heb ik zo’n vermoeden dat je hier bij Xboxnederland.nl naderhand meer zal lezen over deze bijzondere game.

Ik weet dat het niet gebruikelijk is bij deze Xbox minded site maar ik doe ’t gewoon. Heb je een Vita maar heb je Metrico nog niet, ga ‘m dan checken en koop die game!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments