Under a Rock aangekondigd voor Xbox, maakt nu al indruk!

Zin om naar een tropisch eiland te gaan en daar bizarre, wilde dieren te ontdekken? En is het craften van items helemaal jouw ding? Dan is Under a Rock wellicht iets voor jou!

Ontwikkelaar Nordic Trolls heeft namelijk Under a Rock voor Xbox aangekondigd. Hierin gaan we op tropisch en avontuurlijk eiland die bewoond wordt door exotische wezens, grote, wilde dieren en nieuwsgierige eilandbewoners. Ondertussen is het aan jou de taak om het eiland te verkennen en je eigen basis te bouwen. Dit doe je door grondstoffen te verzamelen en je eigen voorwerpen te craften. Ondertussen kun je als speler ook de dieren op het eiland temmen en je eigen gewassen verbouwen. Oh en je mag met maximaal negen andere spelers op pad via online co-op. Oh en hadden we al verteld dat je op zoek kan gaan naar je eigen schatten en dat de game zeer strak en kleurrijk wordt weergegeven met behulp van Unreal Engine 5?

Helaas is er nog geen releasedatum voor Under a Rock bekend. Ook is het nog even afwachten of de game naar Game Pass komt. Wel weten we dat de game uitgebracht wordt voor de Xbox Series X/S en PC. Wanneer we meer weten over deze mogelijke parel, dan lees je het hier!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties