Ultimate Fighter McGregor schittert in Infinite Warfare

Call of Duty is één van de grootste franchises die we kennen. Het is daarom alleen maar toepasselijk dat Activision de grootste acteurs zoekt om te spelen in Call of Duty: Infinite Warfare. Activision komt echter met een veel betere acteur.

Huidig UFC Featherweight Champion Conor McGregor zal namelijk naast Kit Harrington schitteren in Call of Duty: Infinite Warfare. Conor zal de eerste UFC Fighter ooit zijn die een rol zal vervullen in Call of Duty. We kennen Conor al als de markante verschijning in de UFC 2 game.

Dit liet Conor McGregor via een tweet weten. Hierbij had hij ook een foto toegevoegd. Op de foto zien we Conor in een motion capture pak. In de game zal Conor McGregor de schurkenrol op zich nemen en dat komt goed uit want Conor is ontzettend goed in trash talken. Deze rol is hem op het lijf geschreven.

Daarnaast zijn er beelden vrij gegeven van Conor op de set van Infinite Warfare. Al die exclusieve beelden kan je hierboven zien in de video. Hierin zien we Conor schieten op een schijf en ik moet zeggen, het ziet er behoorlijk bad-ass uit. Welke rol denk jij dat Conor gaat vervullen in de game naast Kit Harrington? Zal hij een grote of een kleinere rol gaan vervullen? Persoonlijk zou ik de game al kopen omdat Conor erin zit, zeker als hij  in de game op zijn iconische manier mij de huid vol scheldt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties