Wij kregen veel klachten van gamers dat zij het echt niet cool vonden dat Assassin’s Creed Unity niet af was. Ubisoft heeft hard haar best gedaan om alles goed te maken, maar wij vinden dat een game gewoon af moet zijn. Mensen willen heus wel wat langer wachten als een game dan ook echt goed is.

Communicatie in dit geval is erg belangrijk, hier ontbreekt het bij grote bedrijven wel eens aan. Dit heb je ook in ons nieuwsbericht over Ziggo kunnen lezen. Of heeft het met druk, money en deadlines te maken? Wie het weet mag het zeggen. Er is een officieel statement gemaakt door Ubisoft en alle gamers krijgen een DLC-pack gratis. Mensen met een season pass krijgen zelfs een gratis game. Ze kunnen kiezen uit zes beschikbare Ubisoft titels:

  • The Crew
  • Far Cry 4
  • Watch Dogs
  • Assassin’s Creed Black Flag
  • Rayman Legends
  • Just Dance 2015

Lees hier de statement van Yannis Mallat de CEO, Ubisoft Montreal & Toronto

De lancering van Assassin’s Creed Unity was een moment waar ik met onze internationale ontwikkelaarsteams lang naar uitkeek. Gezamenlijk hebben zij enorm veel energie, passie en kennis in het creëren van de game gestopt. Voor ons was het een hoogtepunt na jarenlang werken aan nieuwe technologieën, het ontwikkelen van verschillende innovaties – waaronder een compleet nieuwe game engine – en een evolutie van de pilaren van de Assassin’s Creed franchise. Maar nog belangrijker, we weten dat het ook een moment was waar velen van jullie naar uitkeken en dat jullie niet konden wachten om deel uit te maken van de eerste echte next-generation Assassin’s Creed-game.

Helaas had de kwaliteit van de game bij de lancering te lijden onder bugs en onverwachte technische problemen. Namens Ubisoft en het complete team van Assassin’s Creed wil ik hier mijn oprechte excuses voor aanbieden. Deze problemen kwamen je spelplezier niet ten goede en verhinderden velen van jullie om de game optimaal te kunnen ervaren.

Ondertussen hebben we hard gewerkt om alle problemen te verhelpen die spelers onder onze aandacht brachten. Een groot deel daarvan is inmiddels verholpen dankzij de patches die we tot nu toe hebben uitgebracht. Vandaag brengen we onze derde patch uit, die verschillende problemen verhelpt met betrekking tot de stabiliteit en prestaties van de game, evenals matchmaking, connectiviteit, gameplay en de menu’s. De release notes van deze patch vind je hier: Patch 3 Notes

Om onze waardering voor jullie trouwe steun te tonen, zullen we de aankomende Assassin’s Creed Unity Dead Kings DLC voor iedereen gratis beschikbaar stellen. Houders van een Season Pass kunnen daarbij uit zes titels een gratis Ubisoft game uitkiezen. Meer details over dit aanbod voor houders van een Season Pass vind je hier: AC Unity FAQ

Aanvullend op deze laatste patch en ons aanbod blijven we natuurlijk ons best doen om andere problemen op te lossen die jullie melden. Blijf in de tussentijd vooral jullie feedback geven – het heeft diepe indruk op ons gemaakt en is tegelijkertijd enorm waardevol geweest bij het verbeteren van de kwaliteit van de game. We hopen van harte dat met de komende updates iedereen de volledige ervaring die Assassin’s Creed Unity is écht zal beleven.

We blijven ernaar streven om van Assassin’s Creed een van de meest ambitieuze en innovatieve franchises op de markt te maken en bedanken jullie daarbij voor jullie onverminderde trouw en steun.

Met hartelijke groet,

Yannis Mallat

CEO, Ubisoft Montreal & Toronto

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties