Gisteren liet Ubisoft tussen neus en lippen door even weten dat ze het komende fiscale jaar vier triple-A titels gaan uitbrengen. Welke zullen dat zijn?

Van één weten we het al, Ghost Recon: Breakpoint. Maar de andere drie is gissen. Wat kunnen we uitsluiten? Assassin’s Creed zou pas volgend jaar komen. Want dan zou Assassin’s Creed: Ragnarok, die nu nog de werktitel Kingdom heeft, weleens het licht kunnen gaan zien. Tenminste als we de geruchten van een Viking AC moeten geloven. In ons eerdere artikel was al te lezen dat Skull & Bones ook niet bij deze reeks zit. Just Dance wordt door Ubi niet als AAA titel gemarkeerd dus ook die valt af.

We praten over een fiscaal jaar en die loopt tot 31 maart 2020. Ghost Recon komt in oktober en zal dan de eerste van die vier titels zijn. We gokken ook een beetje, ondanks de Twittergrap, op een nieuwe Splinter Cell, wat titel twee zou kunnen zijn.

Ook weten we dat er een nieuwe Watch Dogs in de maak is. Deel drie zou zich in Londen gaan afspelen. Als laatste, omdat men ook met Nintendo is gaan samenwerken, zou een nieuwe Rayman kunnen zijn.

Of we een beetje in de juiste richting zitten, dat hopen we over een maandje te horen op de E3. Jullie nog suggesties?

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Rik
Beheerder
Rik
3 jaren geleden

*fingers crossed* South Park (AA), Beyond Good and Evil 2, Ghost Recon, Prince of Persia, Splinter Cell

Martin
3 jaren geleden
Reply to  Rik

Prince of persia zou leuk zijn.

Rik
Beheerder
Rik
3 jaren geleden
Reply to  Martin

Ja, dat zou zeker leuk zijn. De vorige was volgens mij nog op de 360.

Bellamy
Bellamy
3 jaren geleden

Ik dacht destijds ooit gehoord te hebben dat er geen nieuwe watch_dogs kwam. Blij verrast dat er toch een nieuw deel komt! Vond watch_dogs 2 echt tof

Rik
Beheerder
Rik
3 jaren geleden
Reply to  Bellamy

Ik kwam er niet lekker in. Hoewel ik de wereld echt super tof vond, vond ik de karakters wat matig uitgewerkt. Maar misschien moet ik het nog een keer een kans gaan geven. Enig idee wat de setting van Watch Dogs 3 zou kunnen zijn?