Het is een beetje in de lijn der verwachtingen. Een volgend deel van een game. Zeker als we naar Tom Clancy games kijken is dat eigenlijk meer wet dan uitzondering.

Tom Clancy’s The Division is nu twee jaar oud. De game is na twee jaar in mijn ogen net niet geworden wat we gedacht hadden. Tussen de oogstrelende trailers en wat er uiteindelijk op je scherm te zien was, zat wel een hiaat.

De game bleek uiteindelijk ook weer een eindeloos grindfestijn en tegen de tijd dat er leuke DLC’s uitkwamen, waren de meningen al zo gevormd dat ook die andere gamemodi het nooit echt hebben gered.

Volgens Julian Gerighty, Creative Director bij Massive Entertainment, dat de visie altijd al een grotere serie liet zien. Vandaag liet hij weten dat er daadwerkelijk een deel 2 gaat komen.

Een rij aan studio’s gaan ermee aan de slag waarbij de leiding bij Massive Entertainment ligt. The Division 2 gaat op een geupdate versie van de Snowdrop engine draaien. Hij geeft aan dat ze alle lessen die ze de afgelopen twee jaar geleerd hebben gaan meenemen naar dit nieuwe deel om deze perfect te maken.

Hij liet ook weten dat er een nieuw soort achievements in The Division komen, Shields genaamd. Deze zullen speciale beloningen unlocken die je in The Division 2 kan vinden. Voor meer nieuws en beelden zullen we tot juni moeten wachten, op de E3.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments