De langverwachte film van Ubisoft’s Assassin’s Creed komt 21 december 2016 in de bioscoop. Dat heeft Ubisoft zojuist aan de hand van een afbeelding en een tweet laten weten.

De film van Assassin’s Creed zal draaien om Callum Lynch (Micheal Fassbender) die via de Animus de gedachten van zijn voorouder en tevens Aguilar verkent. Tijdens zijn onderzoek ontdekt Lynch dat hij de skills van een meester assassijn heeft en dat hij familie is van het assassijnengilde.

Van de rest is nog vrij weinig bekend over de film, wel werd laatst onthuld dat respectievelijk Brendan Gleeson en Jeremy Irons aan de cast waren toegevoegd. De film wordt geregiseerd door Justin Kurzel die recent samen met Fassbender en Marion Cotillard de film Macbeth maakte. Cotillard speelde in die film naast Fassbender en zal in Assassin’s Creed opnieuw naast Fassbender mogen schitteren. Een gegeven is trouwens dat Desmond Miles op 21 december 2012 stierf.

De rol van Fassbender zal niet alleen beperkt zijn tot zijn acteersessies. Ubisoft CEO Jean-Julien Baronnet vertelde in een interview begin dit jaar dat Fassbender de sleutel is naar het succes, aangezien Assassin’s Creed een groot merk is. Fassbender is daarom vrij om samen met de schrijvers zijn eigen inbreng kenbaar te maken. We kunnen dus zeker een unieke film gaan verwachten! Ben je benieuwd geworden naar de film? Check dan zeker even de screenshots van de set en houd ons in de gaten, zodra de trailer uitgebracht wordt brengen wij je op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments