Het gerucht van afgelopen week is door Ubisoft bevestigd. De uitgever werkt aan Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition en de game moet binnenkort al te spelen zijn!

We zagen de game afgelopen dagen al in een aantal digitale stores verschijnen, waaronder de Xbox Store. Vervolgens verdween de game waar even van de radar, maar inmiddels is Ubisoft overstag. Met de memorable woorden ’the cat’s out of the bag, dagnammit’, kondigt de uitgever aan dat de er inderdaad aan een nieuwe versie van de game gewerkt wordt.

Beyond Good & Evil krijgt een nieuwe editie. Of het een remaster of remake betreft is vooralsnog onduidelijk. Wel is duidelijk geworden dat de game ter ere van het 20-jarige jubileum van de franchise opnieuw uitgebracht wordt. Uiteraard hoop ik op een remake en dat de game als een opwarmertje voor Beyond Good & Evil 2 in de markt wordt gezet. Deze laatste game is al jaren geleden aangekondigd, maar we horen er maar niets over.

Een concrete releasedatum voor Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition is nog niet gegeven. Wel laat de uitgever weten dat het voornemens is om de editie in het begin van 2024 uit te brengen. Mogelijk horen we hierover tijdens de show van The Game Awards 2023 meer. Stay tuned!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties