Ubisoft komt met zeer gelimiteerde Assassin’s Creed Origins sneakers

De meeste gamers staan er nou niet echt bekend om dat ze zo lekker modieus zijn. Wellicht dat je hier iets aan zou willen doen. Ubisoft kan je hierbij helpen, want die komen binnenkort met limited edition sneakers van Assassin’s Creed Origins.

Ubisoft gaat namelijk samenwerken met Dominic Lowman van Carmeno Custom Kicks om een paar super-gelimiteerde sneakers uit te brengen. Hoe gelimiteerd? Er worden slechts 16 paar van gemaakt.

Voor het ontwerp hebben ze uiteraard inspiratie gehaald uit de setting van de game, waarmee ze het oude Egypte willen laten samenkomen in de moderne wereld. Lowman heeft hiervoor uitgebreid onderzoek gedaan bij Ubisoft naar de oude, Egyptische wereld om deze kennis uiteindelijk in zijn Yeezy ontwerp te stoppen. De focus hierbij lag op Bayek, de hoofdpersoon uit de game.

Lowman vond het te gek om deze kans te krijgen. Hij had er het volgende over te zeggen:

Ik vond het zo cool om samen te werken met Ubisoft om een paar Assassin’s Creed Origins sneakers te ontwerpen. Voor mij persoonlijk is de sneakercultuur een voorbeeld van een populaire cultuur en het is geweldig om dit samen te laten smelten met een gaming franchise om iets te maken dat je niet alleen kunt dragen, maar ook doordrenkt is met geschiedenis en een achtergrondverhaal.

Ook Ubisoft zelf is erg blij met de samenwerking. Senior PR Manager van Ubisoft UK Tom Goldberger:

De samenwerking met Carmeno Custom Kicks is een fantastische manier om het samenkomen van twee unieke, creatieve bedrijven te etaleren. Door deze samenwerking is het Dominic (Lowman red.) gelukt om de hoofdpersoon van Assassin’s Creed Origins tot leven te brengen en om de schitterende thema’s uit het oude Egypte te etaleren in zijn inspirerende werk.

Eén en al lof voor elkaar dus. Wil je nu dolgraag zo’n gelimiteerd paar schoenen bemachtigen? Dan moet je vooral de social-media van Ubisoft in de gaten houden, want hier worden ze door een prijsvraag weggegeven aan een aantal gelukkige winnaars.

Noem me een barbaar en verwijt me een gebrek aan modegevoel, maar ik persoonlijk vind deze sneakers spuuglelijk en ik snap dan ook niet dat er mensen zijn die hier warm voor lopen. Het zijn toch net badsloffen? Maar goed, smaken verschillen. Wie van jullie zou ze wel willen hebben?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments