We stellen wat uit in gamerland. Je vraagt je soms af of men beter kan zwijgen over een releasedatum totdat het helemaal zeker is.

Vandaag liet Ubisoft over maar liefst twee games weten dat die later uit gaan komen. Gepland om een release te krijgen tijdens het huidige fiscale jaar, zijn ze nu een fiscaal jaar uitgesteld, dus ergens tussen april 2022 en 2023.

Heartland, dat in mei werd aangekondigd, is een free-to-play Division spin-off. Ubisoft heeft het omschreven als “een standalone ervaring” die “een geheel nieuw perspectief op het The Division universum in een nieuwe setting” zal bieden.

Een week na de onthulling van het spel lekte 20 minuten aan gameplaybeelden uit, samen met meer informatie over de titel, waaronder de PvEvP-modus voor 45 spelers, genaamd Storm.

Prince of Persia

Vorig jaar september aangekondigd en oorspronkelijk gepland voor een release in januari 2021, is Prince of Persia Sands of Time Remake al een paar keer uitgesteld.

Prince of Persia is een geliefd merk en we nemen de gepaste tijd om ervoor te zorgen dat we de verwachtingen van spelers waarmaken.
Zoals we tijdens het eerste kwartaal al zeiden, zijn de testfases voor onze gratis te spelen games doorlopend en informeren ze onze releaseplannen. Het testen van Heartland heeft geweldige feedback opgeleverd en het team is toegewijd om de titel boeiend te maken voor een breed publiek.

zei Ubisoft’s chief financial officer Frédérick Duguet donderdag.

Donderdag zei Ubisoft ook dat Assassin’s Creed Valhalla de “op één na grootste winstgevende game” in zijn geschiedenis is geworden. En het bevestigde dat de aankomende serie Assassin’s Creed Infinity geen free-to-play game zal zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments