Je leest het goed, Ubisoft verwacht meer van Watch Dogs 2 dan Ghost Recon: Wildlands. Het gaat hier wel puur om de verkopen en verder niet de kwaliteit van het spel (dat hebben we al eerder gezien). 

De hoge piefen van Ubisoft deelde deze informatie tijdens een gesprek met hun investeerders. De verwachtingen van Ghost Recon: Wildlands zijn hoog. Het zou zo maar één van hun beste spellen kunnen worden dit boekjaar (bij Ubisoft is dat van 31 maart tot 31 maart).

”Wat we over Ghost Recon: Wildlands kunnen zeggen is dat het goed werd erkend en gewaardeerd op de E3. Het heeft veel (positief) commentaar gehad omdat het een nieuwe open wereld shooter is we denken dat het een grote revolutie is voor de industrie en zal daardoor een grote impact hebben.

We verwachten dat dit één van de beste spellen wordt van ons boekjaar. Zoals jullie weten hebben we goed gescoord met The Division afglopen boekjaar. We denken dat Ghost Recon Wildlands een grote release wordt in het eerste kwartaal van ons volgende boekjaar ” aldus CEO Yves Guillemot 

Ja ja ja, rustig aan meneer Guillemot. Lever eerst maar eens een goed spel alvorens je dit soort dingen als een grote revolutie in de industrie gaat noemen. Toch denken de hoge piefen bij Ubisoft dat Watch Dogs 2 de echte topper wordt.

watch dogs 2

”Als je kijkt naar onze line-up, dan geloven wij dat Watch Dogs 2 onze nummer één wordt dit jaar. Ghost Recon zal dichter bij Rainbow Six liggen, zo ongeveer, waardoor ik het onder Watch Dogs 2 plaats qua verwachtingen, maar we zullen zien wat er gebeurt.” zegt CFO Alain Martinez

Wordt het beter dan Watch Dogs 1?

Het is niet bekend wat voor verkopen ze denken te halen, maar ze hopen in de buurt te komen van Watch Dogs 1, die maar liefst 4 miljoen exemplaren wist te verkopen binnen de eerste week. Dus ondanks de tegenvallende ervaringen en het feit dat het nog niet af was, verkocht het toch nog goed. Gelukkig zal Watch Dogs 2 wat beter zijn, daar geloof ik zelf ook in. Ze hebben nu de technologie onder de knie en ze weten wat ze verkeerd hebben gedaan met deel 1, dus genoeg ruimte voor verbetering. Ik weet niet of ze dezelfde verkopen halen, want Watch Dogs heeft hier en daar imago schade opgelopen door het drama van het eerste deel. Hieronder nog wat beelden van de game, hoewel dit waarschijnlijk op een dikke pc draait.

De game staat voor 15 november gepland voor de Xbox One, pc en PS4. Ghost Recon: Wildlands komt maart 2017 naar diezelfde platformen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments