In een tweet laat Ubisoft weten dat zij bezig zijn met een nieuwe game. We gaan naar Pandora!

Voor de fans is het dan gelijk duidelijk, we praten hier over Avatar. Ubisoft is een samenwerking aangegaan met Lightstorm Entertainment en Fox Interactive terwijl Massive Entertainment, de studio achter The Division, de game vorm gaan geven.

Met gebruik van de Snowdrop engine die we al kennen van The Division en de komende Southpark game gaat men Pandora tot leven wekken compleet met zijn inwoners, de Na’vi. De maker van Avatar, James Cameron, heeft zijn toestemming al gegeven.

“Ik was zeer onder de indruk van de passie die deze groep voor het project laat zien en de kracht van hun Snowdrop engine. Met deze kracht en de passie van het team en de obsessieve focus op details, weet ik zeker dat zij de juiste partij zijn om zowel de schoonheid als het gevaar van Pandora tot leven te brengen”, aldus Cameron.

De film Avatar uit 2009 speelt zich dus af op Pandora, een planeet die bevolkt wordt door de Na’vi die door de mens als primitief volk wordt gezien maar eigen hoog ontwikkelt is. De atmosfeer op deze planeet is giftig wat maakt dat de mens gebruik moet maken van Avatars, die bestuurt worden door het menselijk brein. Het verhaal draait om de verlamde marinier Jake Sully die moet infiltreren in de Na’vi vermomd als één van hen maar gaandeweg sympathie voor hun strijd krijgt.

We zijn heel benieuwd wat deze game gaat brengen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments