Voor de echte fans van de prachtige serie van Ubisoft, Assassin’s Creed, komen er UBI Collectibles beschikbaar! Natuurlijk een prachtige aanvulling op je cosplay kostuum als je die hebt. Anders zet je hem natuurlijk in je kamer, in zo’n prachtige vitrine kast.

Ubisoft komt vandaag met nieuwe producten aan, waardoor ze nog meer kunnen verdienen aan de franchise! Nja, toegegeven, liever Collectibles dan een tientje extra betalen voor een in-game missie die er al in had moeten zitten. De UBI Collectibles zien er dus wel echt heel dik uit. Ik kan mij voorstellen dat Assassin’s Creed cosplayers zoiets willen. Eerst moet het spel (Syndicate) zich nog gaan bewijzen voordat mensen vette spullen gaan kopen denk ik. Het nieuwste deel, Syndicate speelt zich af tijdens de Industriële Revolutie, wat het uiterlijk en het thema verklaart (zwart, net als de kolen).
Maar wat is er nou allemaal beschikbaar? Extra informatie die er bij staat komt uit het persbericht van Ubisoft.

The Art of Assassin’s Creed Syndicate, het officiële art book
The Art of Assassin’s Creed Syndicate, Paul Davies, Titan, 27/10/2015,
Hardback 301mm x 228mm, Kleurillustraties van 192pp

‘Londen komt in dit art book tot leven dankzij de diepte en de aandacht voor detail. Deze uitgave bevat honderden nooit vertoonde concept arts met ondere andere schetsen, afgewerkte schilderijen, 3D-renders en textuurstudies. Dit alles is voorzien van commentaar van artiesten en ontwikkelaars.’

ACSyndicate_ArtBook_CoverConcept_20150609_6pmCET

Assassin’s Creed Underworld, de nieuwe roman
Assassin’s Creed: Underworld is de achtste aangrijpende roman van Oliver Bowden. Het verhaal speelt zich af in het Assassin’s Creed universum. Deze roman wordt uitgegeven door Penguin Random Houseon. De Europese release wordt nog aangekondigd (stiekem vind ik romans over games heel fijn door de extra informatie – red.).

ACS_Novel_Cover_FINAL_20150609_6pmCET-e1433875834482

Het verhaal
Het is 1862 en Londen is in de ban van de Industriële Revolutie. ’s Werelds eerste ondergrondse treinverbinding wordt aangelegd, maar tijdens het graven vindt men een lijk. Deze vondst betekent de start van een nieuw hoofdstuk in de eeuwenlange strijd tussen de Assassins en de Tempeliers. Een Assassin met veel duistere geheimen gaat diep undercover en is op missie om de Tempeliers eens en voor altijd uit de hoofdstad te verdrijven. Het Broederschap zal hem leren kennen als Henry Green, mentor van Jacob en Evie Frye. Op dit moment is hij nog ‘The Ghost’.

NIEUWE COLLECTIBLES
Twee van Jacob’s iconische wapens zijn in oktober 2015 verkrijgbaar. Het eerste wapen is een levensechte replica van de legendarische Assassin handschoen met hidden blade. De hidden blade werkt echt en is afgewerkt met rope launcher en dart gun.


ACS_PRODUCTSHOT_BLADE_UBIC_2_1433860283 ACS_PRODUCTSHOT_BLADE_UBIC_3_1433860283

Het tweede wapen is een realistische replica van de cane sword, het nieuwste wapen van de Assassins, en bestaat uit een gedetailleerd zwaard met een uitschuifbaar mes.

ACS_PRODUCTSHOT_CANE_UBIC_4_1433860286

Tot slot kondigt UbiCollectibles twee hele gedetailleerde Assassin’s Creed figurines aan die in oktober 2015 verkrijgbaar zullen zijn. De Jacob Frye figurine toont de opstandige broer in een intimiderende pose in de straten van London, gewapend met zijn zeer gedetailleerde gauntlet en cane sword. De Evie Frye figurine toont de moedige en dappere zus van Jacob Frye. Iedere figurine komt met een specialie lithografie. Gecombineerd vormen deze twee zeer gedetailleerde figurines “The Wise and Wild Twins” diorama.


ACS_MOCK-UP_FIGURINE_Evie_1433860279

ACS_MOCK-UP_FIGURINE_Jacob_1433860280

 

ACS_MOCK-UP_FIGURINE_Diorama_1433860278

Nou jongens, deze UBI Collectibles zijn allemaal prachtig! Het is niet aan mij besteed, gezien ik nog geen vitrine kast heb en dus geen kleine showroom. Ik wil alles dan natuurlijk wel stofvrij laten zien in mijn huis. Het zijn wel allemaal leuke gedetailleerde werken. Met het beeld van The Witcher 3, die ik toen kreeg bij de Collector’s Edition, merkte ik wel dat ik een zwak heb voor beeldjes, dus tja…dan heb ik geld nodig, en veel ook!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments