Twintig minuten gameplay van The Outer Worlds

Het development team van Obsidian Entertainment heeft tijdens de PAX East 2019 ruim twintig minuten aan gameplay laten zien van The Outer Worlds.

De PAX East 2019 conferentie heeft al de nodige nieuwtjes opgeleverd afgelopen week. Aan de lijst met nieuwe demo’s, trailers en walkthroughs, kan de gameplay-demo van The Outer Worlds toegevoegd worden.

In de gameplay-demo laten de ontwikkelaars alpha beelden zien en geven zij een eerste indruk van de game. Ga er maar eens even goed voor zitten en laat je vertellen wat The Outer Worlds je allemaal te bieden heeft.

Wat weten we tot dusver over The Outer Worlds?

The Outer Worlds wordt door Obsidian ontwikkeld, één van Microsofts studios. Obsidian heeft al een aardig CV. Zij zijn onder andere de ontwikkelaars van Fallout: New Vegas, wat zij in het ontwikkelproces van TOW ook herhaaldelijk laten weten. Of de twee games ook de nodige raakvlakken zullen hebben is nog onduidelijk. In ieder geval is duidelijk dat TOW een open wereld single-player first-person sci-fi RPG wordt.

In het begin van de game zul je zelf een personage kunnen bouwen en zul je een schip vrijspelen dat vooral zal fungeren als een centrale hub voor fast travel. Vanuit de hub zul je gaan ontdekken. Over de verhaallijn is nog weinig behalve het volgende bekend. Als speler vermoedt je een complot van megacorporaties die planeten willen koloniseren. Tijdens je zoektocht probeer je te achterhalen wat er precies speelt, ontmoet je facties en NPC’s die zich bij jou willen aansluiten, raak je verzeild in combats, bouw je jouw skills uit en zul je beslissingen moeten nemen die uiteindelijk consequenties hebben voor het verdere verloop van je personage én de story-line.

Wat zijn jouw verwachtingen van deze game? Kun jij ook niet wachten om met The Outer Worlds aan de slag te gaan?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties