Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Far Cry 6, Hyper Scape. Ubisoft had ons aardig wat te tonen tijdens het Ubisoft Forward Event dat ze onlangs hielden, maar het lijkt erop dat ze nog meer voor ons in petto hebben. In september organiseren ze namelijk nóg een Ubisoft Forward Event.

Dat liet Ubisoft’s chief financial officer Frédérick Duguet onlangs weten tijdens een bijeenkomst over het eerste fiscale kwartaal van het jaar. De beste man liet ook weten dat het eerste event een enorm succes was en qua kijkcijfers zelfs hun E3-shows versloeg.

Tijdens het afgelopen event liet Ubisoft veel zien van Assassin’s Creed Valhalla en Watch Dogs: Legion en de kans is aanwezig dat we er nogmaals het een en ander van te zien krijgen. September komt namelijk al aardig dicht in de buurt van de releasedata van beide titels. Wat echter aannemelijker is, is dat Ubisoft het gaat hebben over hun andere IP’s, zoals Rainbow Six Quarantine, Gods and Monsters en misschien zelfs wel Skull and Bones. Al deze games hebben namelijk nogal grote veranderingen ondergaan en het lijkt een goed moment om de buitenwereld te tonen waar ze nu mee bezig zijn met deze games.

Daarnaast heeft Ubisoft natuurlijk een uitgebreide hoeveelheid IP’s en wie weet gaan ze ons daar wel iets van laten zien, maar dat is waarschijnlijk gewoon weer wishful thinking.

Een exacte datum voor het Ubisoft Forward Event is tot op heden nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments