Tweede dlc van Shadow of the Tomb Raider uit

Square Enix, Eidos-Montréal en Crystal Dynamics maken met trots bekend dat “The Pillar,” de tweede van zeven nieuwe DLC-avonturen voor Shadow of the Tomb Raider, nu beschikbaar is. “The Pillar” is gratis te downloaden voor alle Season Pass-bezitters en apart te koop.

In “The Pillar” wagen spelers zich in de nieuwste uitdagingstombe van de game, getiteld Path of Huracan, om de waarheid te ontdekken achter de legende van de Maya-apocalyps. Om een oude schat te heroveren, moet Lara Croft het niet alleen opnemen tegen de troepen van Trinity maar ook de verraderlijke stormen trotseren van een compleet nieuwe uitdagingstombe.

“The Pillar” levert ook nieuwe aanpassingsmogelijkheden, waaronder de Sinchi Chiqa Battle Dress-outfit die schade door projectielwapens vermindert en het mogelijk maakt extra munitie te craften. De Oathtaker’s bow veroorzaakt grotere schade bij gepantserde vijanden, terwijl Lara met de A Thousand Eyes-vaardigheid haar Survival Instincts kan gebruiken wanneer ze zich door boomtoppen of langs verhullende muren beweegt.

De eerste DLC-release “The Forge” is ook verkrijgbaar en kan zowel solo als coöp worden gespeeld. De tombes uit de campaign, getiteld “Judge’s Gaze”, “Underworld Gate”, “Howling Caves” en “Path of Battle”, zijn nu allemaal speelbaar in Score Attack en Time Attack.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments