Xbox Game Pass voor 2023 ziet er al behoorlijk vol uit, met de Xbox Game Studios en meer die dit kalenderjaar tal van titels naar de dienst brengen. Een groot deel van de game-line-up bevindt zich nog in de “TBD” -fase, maar twee aankomende games hebben zojuist gloednieuwe releasevensters gekregen voor de eerste helft van 2023.

Early Access Viking-survivalgame Valheim richt zich op een release vanaf maart 2023. De game maakt al deel uit van PC Game Pass in zijn huidige preview-vorm, dus we verwachten dat hij ook via het Xbox Game Preview-programma naar de console komt.

Zodra we de releasedatum van de console-versie weten, laten we het je natuurlijk horen, maar voor nu is op maart 2023 gezet.

Homestead Arcana komt volgende maand naar de Game Pass-bibliotheek. Momenteel is de game alleen voor een release in april 2023 op pc bevestigd, maar een consoleversie zal uiteindelijk naar de Game Pass komen. De officiële Xbox Game Pass-rondes van maart en april zijn natuurlijk al onderweg, dus we zouden een duidelijker beeld moeten krijgen van hoe de komende maanden eruit zullen gaan zien. Maar deze twee zullen er zeker bij moeten gaan zitten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments