Twee titels die we in Xbox Game Pass gaan zien

De komende tijd komen er natuurlijk weer wat games naar de Xbox Game Pass. Enkelen daarvan worden al vroeg aangekondigd zoals deze titels.

De baas van Xbox Greater China Cary Chen liet op de Taipei Game Show van dit jaar weten, dat actie-RPG Sword and Fairy: Forever Together deze zomer naar de Xbox Game Pass komt.

Ontwikkeld door de in Beijing gevestigde studio Softstar Technology, zal Sword and Fairy: Together Forever, of Sword and Fairy 7 zoals het ook wel wordt genoemd, op 6 juli naar Xbox Game Pass gaan komen.

Sword and Fairy: Together Forever, welke in november uitkwam voor Xbox Series X|S, Xbox One en PC, is het nieuwste deel in de 27 jaar oude RPG-franchise. De actie-RPG “mengt oude mythologie met traditionele oosterse esthetiek” en weeft een verhaal tussen clans van mensen, godheden en demonen.

Sword and Fairy: Together Forever zet je aan het hoofd van een gedenkwaardige partij personages, elk met unieke persoonlijkheden, motieven, vaardigheden, sterke en zwakke punten. Alleen samen kunnen ze de toekomst vormgeven! Leid ze als één in dit meeslepende standalone hoofdstuk dat dient als springplank voor degenen die nieuw zijn in Sword and Fairy en tegelijkertijd een eerbetoon is aan de grote erfenis van de serie.

aldus Softstar Technology.

Maar dat is niet alles. Ook in april komt er een titel bij die we nu al mogen bekend maken.

Want we gaan op weg naar spooky mansions waar we de herinneringen van de doden bezoeken en gebruikmakend van eldritische krachten…

Plot Twist’s aankomende Metroidvania actiegame The Last Case of Benedict Fox komt in april op de  Xbox Game Pass. The Last Case of Benedict Fox  heeft eindelijk een releasedatum, namelijk 27 april.

Twist is niet de grootste studio in spelontwikkeling, maar we zijn wel ambitieus. Zoals elke andere  ontwikkelaar die er is, wilden we onze verhalen delen en samenwerken met anderen. Het was dus een natuurlijke stap voor ons om met Game Pass in zee te gaan. Het is ongelooflijk hoe ondersteunend het Game Pass team altijd is geweest en de marketing ondersteuning is gewoon geweldig.

creatief directeur Bartek Lesiakowski

Genoeg om naar uit te kijken dus.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments