In de afdeling ‘Zo lek als een mandje’ zijn er twee titels door het dak gedruppeld. Windows Central kwam ermee en wij liften mee.

Het gerucht draait om twee nieuwe exclusieve Xbox titels van de studio’s Obsidian Entertainment en Compulsion Games. Hier is alles wat we tot nu toe over ze weten.

Xbox Game Studio heeft een goed 2021 gehad met het uitbrengen van hits als Forza Horizon 5, Age of Empires IV en het langverwachte Psychonauts 2. Deze week zijn er een paar Xbox-exclusieve titels uitgelekt, die onthullen wat Xbox Game Studios voor de toekomst in petto heeft.

Obsidian’s volgende project heeft voor nu de titel ‘Pentiment’ en zal worden ontwikkeld door een kleine groep onder leiding van Josh Sawyer. Sawyer maakte naam door een van de hoofdrolspelers te zijn bij Fallout: New Vegas, een van Obsidian’s meest populaire games tot nu toe. Volgens het lek, zal Pentiment gaan over een onderzoeker in het 16e eeuwse Europa die een gruwelijke moord ontdekt.

Compulsion’s volgende game heeft de codenaam ‘Midnight’ gekregen en zal de studio’s eerste release zijn sinds We Happy Few, die terug in 2018 werd uitgebracht.

Het lek meldde dat het een third-person single-player actiegame zal zijn, gecentreerd rond een ‘coming-of-age’-verhaal en vol met donkere en griezelige visuals. Uit de beelden die gelekt zijn, zal Midnight gevleugelde personages bevatten die lijken op mensen die in de loop van de tijd geëvolueerd zijn in de vorm van een Harpij. Er lijkt ook een nest in de afbeelding te zien te zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments