Gisteren, tijdens de Gamescom livestream zijn er wat speciale Xbox-edities aangekondigd. De Xbox One S Minecraft editie en de Xbox One X Project Scorpio editie.

Natuurlijk hadden we dit gister al vermeld, want het was gelekt, hoe kan het ook anders. Maar gisteren zagen we de consoles in volle glorie.

Xbox One S Minecraft Limeted Edition

De Minecraft-versie heeft naast het bekende grasblok-patroon ook een doorzichtige onderkant met redstone aan de buiten- en binnenkant verwerkt. Deze licht ook echt op als de console aan staat. Ook zit er een Creeper-controller bij die ook los te verkrijgen is. Er is trouwens ook een Pig-controller, maar die zul je apart moeten aanschaffen. Natuurlijk krijg je de game erbij en als extraatje wordt het Redstone-pack ook in de doos gegooid.

Xbox One X Project Scorpio Edition

De grote aankondiging van de show was de Project Scorpio Edition van de Xbox One X. Ben je dol op kekke labeltjes van Project Scorpio op je console en controller (want meer dan dat is het niet), dan zit je met de Project Scorpio Edition wel goed.

Xbox One S Shadow of War bundel

En tenslotte is er nog de Shadow of War bundel. Deze is te krijgen met een Xbox One S met zowel 500Gb als 1Tb. Als extra krijg je hierbij nog een maand gratis Xbox Game Pass en een 14-dagen trial van Xbox Live Gold.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments