Je laptop is van jou en die wil je overal mee naar toe nemen. Je kan een game laptop hebben, maar ook voor op kantoor. Hier zijn twee handige gadgets voor beide gevallen. 

Stel, je hebt een game laptop en je wilt lekker op je stoel of op de bank een potje gamen. Maar ja, dat wil ook zeggen dat je geen ruimte hebt voor je muis en een eventueel tweede scherm als je echt pro bent. Daar is een oplossing voor, de Hover X. Een plank die blijkbaar perfect op je benen rust voor een ultieme stabiele game ervaring. Best prijzig voor een plank, namelijk 109 dollar.

ultimate-gaming-lap-desk-alt

ultimate-gaming-lap-desk

Mocht je op kantoor zitten met een laptop en je wilt iets laten zien aan je collega’s, of je wilt multi-screen werken, dan is hier ook een oplossing voor. Het heet Slidenjoy. Het is nog een Kickstarter project en als je er 263 dollar in pompt, dan krijg je één extra scherm en met 338 dollar krijg je twee extra schermen. Ze willen met Kerst gaan leveren. Zelf vind ik drie schermen voor een laptop nogal overbodig. Desalniettemin soms handig in een kantoor omgeving, maar daar hebben ze ook beamers.

sllll_675403

slide_675403

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments