Jullie zijn gek op elkaar maar ook gek op gamen. Ze zeurt al een tijdje om te gaan trouwen. Jij wilt vooral gamen. Dit doen jullie altijd samen. Samen op de Xbox, PS4, pc en natuurlijk de Wii U.

Deze liefde begon al toen jullie nog erg jong waren. Je grote broer/zus had een Nintendo acht bit en daarom zat jij ook al snel achter de computer te gamen. Je had weinig tijd voor meisjes maar daar was ze. Tijdens een cozplay event was zij zelda en jij link. Jullie werden verliefd. Tien jaar later wonen jullie samen en nog steeds wordt er vol op gegamed maar zij wil meer. Een kleine Link maar eerst moet er getrouwd worden. Maar hoe doe je dat? Je verrast haar op de manier hoe een gamergirl/cosplaygirl verrast dient te worden.

Je vraagt haar ten huwelijk met een echte Zelda engagement box. Ze doet de doos open en zij vindt een rupie daar zitten de ringen in. Ook dit zijn ringen die volledig op het thema zijn afgestemd.

De dag zelf

Natuurlijk zegt ze ja. Wat een verrassing maar nu begint alle ellende pas. Ze gedraagt zich als een echte prinses en jij moet als stoere kerel haar op haar wenken bedienen. Je trouwt tenslotte maar één keer in je leven (niet iedereen maar oké). Het thema wordt The Legend of Zelda. Hieronder zie je nog enkele inspiraties die ik tegenkwam op het interwebs. Good luck en laat ons weten of jullie dit vet zouden vinden.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments