In december was de Tron-game al aangekondigd voor de pc, wat direct volgde in een early access release. Maar de game blijft geen pc-exclusive, bij de komende release is Tron Run/R ook te koop voor de Xbox One en PS4.

Bij Tron Run/R kun je zelf een avatar uitkiezen en deze helemaal customizen naar jouw wensen. Met verschillende pakken, helmen en lichtgevende accessoires kun je het zo gek maken als je zelf wil. Misschien kun je hier nog wat carnaval inspiratie uit halen! De game is een zogenoemde runner game, het bestaat uit 32 levels waar je een weg doorheen moet banen. Bij ieder level zijn verschillende soorten hindernissen waar je langs moet zien te komen. Ook is er een speciale ”stream” modus, hierin worden bestaande levels door elkaar heen gemixt en zul je dus niet weten wat je op jouw pad kunt verwachten.

Heb je géén idee wat je je moet voorstellen bij een runner game? Check dan vooral deze playthrough van één van de Steam Early Access levels. Ik denk dat je hier behoorlijk wat plezier (en hartkloppingen) uit kunt halen!

De game is momenteel te koop via Steam Early Access voor €9,99. Dit is een kleinere variant van het spel met wat minder levels dan het origineel. Vanaf 16 februari is de volledige game te koop, in Amerika zal deze verkopen voor $19,99 dus wij kunnen een soortgelijke prijs verwachten. De game komt dus niet alleen uit voor pc, maar ook PS4 en Xbox One spelers kunnen hun hart ophalen bij deze felgekleurde Disney game.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Martin Katerberg
Martin Katerberg
6 jaren geleden

Ziet er best gaaf uit.