Erg veel informatie hebben wij misschien niet, maar het gerucht is er wel dat Tron: Escape naar de Xbox One, PS4 en PC komt. De game is gespot op de ”Brazilian Advisory Rating System”.

Gevonden!

De zogenoemde ”Brazilian Advisory Rating System” is een systeem van de Braziliaanse overheid. Hiermee classificeren zij games, films en televisie programma’s. Er wordt vooral gekeken in hoeverre het veel drugs, seks en geweld bevat. De titel Tron: Escape is hier gevonden onder de categorie games. Binnen de games categorie staat het onder arcade/actie, wat ons helaas niet bijster veel informatie geeft. Maar wat wel betekent dat het spel er misschien wel aan komt.

Tron series

Het laatst uitgebrachte spel in de Tron series is Tron: Evolution. Dit spel kwam al uit in 2010. Disney heeft zelf nog niets losgelaten over dat zij een nieuwe game willen produceren, maar het is natuurlijk wel erg frappant dat het spel inmiddels al is gespot. En 2010 is inmiddels vijf jaar geleden, daarom is het ook hoog tijd dat er een nieuw spel zal gaan volgen.

Wij houden het in de gaten, wie weet zie je binnenkort wel de aankondiging van Tron: Escape terug op Xbox Nederland.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments