Trifox krijgt releasedatum

En we hoeven niet meer lang te wachten!

Op 14 oktober 2022 komt de game van Belgische makelij naar de Xbox. Wat mag je van deze game verwachten?

Op de socials van Trifox worden we al maanden met mooie screens en uitnodigende gameplayclipjes warm gemaakt. Trifox is een game waar menig liefhebber van platformers naar uitkijkt. In de vandaag gepubliceerde aankondigingstrailer zien we meer van de game.

Trifox, de eerste game van de Belgische ontwikkelaar Glowfish Interactive, is geïnspireerd op de favoriete games uit hun eigen kindertijd, zoals Crash Bandicoot, Jak & Daxter en Ratchet & Clank. Diegenen die deze games gespeeld hebben zullen in bovenstaande aankondigingstrailer het nodige hiervan herkennen. Ondanks de duidelijke inspiratie, oogt de game authentiek.

Over Trifox

Trifox is een vos met een missie: het terugvinden van zijn gestolen afstandsbediening! Als veelzijdige vos kan Trifox de vaardigheden van drie verschillende klasses gebruiken – Warrior, Mage en Engineer. Elk heeft zijn eigen unieke set vaardigheden die kunnen worden gecombineerd, zodat spelers een sluwe protagonist kunnen creëren met een op maat gemaakte moveset. In totaal kent Trifox een 30-tal vaardigheden om vrij te spelen. Deze vaardigheden kun je vrijspelen door munten te verzamelen, zoals we ook in de trailer zien.

Trifox lijkt een frisse wind door het klassieke 3D-platformer genre te laten waaien en ik tel dan ook de dagen tot 14 oktober 2022 af.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments