Trekkies opgelet, Star Trek Online is nu gratis speelbaar op de Xbox One

Star Trek Online, de game die in 2010 op de pc uitkwam, is nu speelbaar op de Xbox One ter viering van 50 jaar Star Trek.

Space, the final frontier, these are the newsflashes of XboxNederland. Its continuing mission to explore strange news, to seek out new games and articles, to boldly report what no one has reported before…

Maar even zonder dollen. Star Trek Online is gemaakt door Crytic en uitgegeven door Perfect World (die je kent van Neverwinter). Het spel speelt zich een paar decennia na de ”Prime” tv-serie en films af. Er zitten twee uitbreidingen bij, maar de meest recente ‘Agents of Yesterday’ wordt nog niet ondersteund (komt denk ik later via een patch). Je kan kiezen tussen de facties Federation, Klingons en Romulans. Daarnaast kan je ook je eigen karakter maken en aanpassen.

star-trek-online

Deze console versie heeft hier en daar grafische verbeteringen gekregen en een nieuwe user interface (zodat het op de consoles ook lekker werkt). Ik ga dit spel niet spelen, maar dat komt door mijn ultra backlog. Andere Star Trek fans staan volgens mij al klaar om Scottie te vragen voor een beam naar boven. Helaas is de game op het moment van dit schrijven nog niet in de Nederlandse Xbox Store te vinden maar als je even omschakelt naar de US kan je hem zo downloaden.

 

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Marco Bauwens
Marco Bauwens
6 jaren geleden

Strak trek?

Niels van der Grift
Niels van der Grift
6 jaren geleden
Reply to  Marco Bauwens

Hahaha, wauw, ik ga het gelijk aanpassen, sorry