Dragon Ball Z: Kakarot is alweer een poosje uit en de meesten zullen het hoofdverhaal wel uit hebben. Tijd dus voor nieuwe content in de vorm van DLC. Gelukkig staat er het een en ander op de planning voor de komende tijd.

In de aankomende maanden komt Bandai Namco met de DLC ‘A New Power Awakens Part 1’. Deze DLC komt met content uit Dragon Ball Super en laat ons trainen met Goku en Vegeta tegen Whis om hun Super Saiyan God transformatie te ontgrendelen. Is dit eenmaal gelukt dan staat Beerus te wachten om je nieuwe krachten op uit te proberen. Deze training is op elk moment in het verhaal te ondergaan en dus zou je elke bad guy in de game behoorlijk kunnen verrassen met je nieuwe vorm.

Wanneer de DLC precies uitkomt is nog niet bekend (Spring 2020), maar er zit sowieso een addertje onder het gras. De DLC is in eerste instantie namelijk alleen te downloaden voor season pass houders. Voor wie geen season pass heeft komt het pakket later alsnog beschikbaar, tegelijk met de release van ‘A New Power Awakens Part 2’. Wat er in dat pakket zit is nog geheim (gokje, Super Saiyan God Super Saiyan?).

Wie van jullie heeft wel een season pass en gaat de nieuwe Super Saiyan God transformatie zeker even uitproberen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments