Het gaat maar door met Dovetail games (ja, van de visgame waar Rob vandaag over schreef), ze hebben nu ook al laten weten dat Train Simulator 2016 naar de Xbox One komt. Wist je trouwens dat de game ook 5600 dollar aan DLC heeft met de pc variant?

In een interview met social marketing manager Graeme Boyd komt naar voren dat Train Simulator 2016 naar de Xbox One komt, maar het is echt absurd dat de DLC van de pc variant de 5600 dollar aantikt. Allemaal pakketten van 22 tot 30 euro. Het is net als de analoge variant, waar je treinmodellen verzamelt voor je collectie. Ik vind het alleen absurd dat de prijzen van fysieke treinmodelletjes zich ook vertalen naar de virtuele varianten. Ben benieuwd of deze DLC pakketten ook naar de Xbox One komen.

trainsimulator2

Weet je wanneer zulke games wel leuk zijn om te spelen? Als je gewoon een virtual reality bril hebt. Lekker in je eigen trein zitten, beetje door Schotland reizen. Misschien is er ergens wel Hogwarts DLC te vinden van Harry Potter.

(Ik ben voor de lol gaan onderzoeken, het is er serieus. Tenminste, een soortgelijk model. Harry Potter’s model is de GWR 5900, dit is de GWR 56XX.)

train2

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments