Trailers, aankondigingen en nog veel meer in de Inside Xbox Gamescom Special

De Gamescom, één van de grootste game evenementen ter wereld, staat op het punt om te beginnen. En hoe kan dat beter dan met een speciale editie van Inside Xbox?

Eigenlijk vond de aftrap van de Gamescom natuurlijk afgelopen vrijdag plaats met de onvervalste en enige echte podcast met XBNL. Een special, world premiere, timed exclusive en limited edition podcast van je favoriete nieuwsredactie. Een podcast volledig toegewijd aan de Gamescom die deze week gaat plaatsvinden en waar we als voltallige redactie aanwezig zullen zijn om ‘vanaf de vloer’ verslag voor jullie te doen. En hoewel we pas morgenochtend arriveren is er toch al het nodige nieuws met jullie te delen.

Inside Xbox – Gamescom Special

Vanavond werd er live vanaf de Gamescom een Inside Xbox gestreamd. En deze zat boordevol nieuwtjes. Trailers van GreedFall, Ghost Recon Breakpoint, Gears 5, Wasteland 3, Empire of Sin en nog veel meer! Je kunt ze in bovenstaande uitzending bekijken, maar we zullen de belangrijkste nieuwtjes en trailers ook apart de site publiceren.

Twee nieuwe special edition controllers zijn aangekondigd tijdens de Inside Xbox Gamescom Special

Maar behalve trailers is er nog meer te delen. Zo zijn er twee gloednieuwe controllers aangekondigd om aan je collectie toe te voegen en kun je een video bekijken waarin ’the making of’ de Xbox One X Gears 5 Limited Edition wordt getoond.

PUBG gaat crossplatform ondersteuning bieden

Een opvallende aankondiging, die ik zelf in ieder geval niet aan zag komen, is die van PUBG. Bij de Inside Xbox uitzending waren twee ontwikkelaars aangeschoven. Behalve dat we een trailer konden zien van seizoen 4, kwamen de ontwikkelaars ook vertellen dat PUBG vanaf begin oktober crossplatform ondersteuning gaat bieden. Met andere woorden, over ruim een maand kun je het opnemen tegen je Playstation 4 buddy’s en vice versa.

Aankondigingen

Tenslotte werden er een aantal aankondigingen gedaan. Zo werd de nieuwe DLC van Destiny 2 besproken, die op 1 oktober te spelen zal zijn. Ook werd aangekondigd dat Age of Empires II met een definitive edition op 14 november zal verschijnen in de Xbox Store, en werd de nieuwe line-up aan Game Pass titels getoond! Oh ja, en vanaf vandaag kun je tevens aan de slag met Vigor! Een Free to Play game die al een tijdje in beta te spelen was, maar vanaf vandaag dus gratis te spelen is op de Xbox.

Vigor is vanaf vandaag gratis te downloaden uit de Xbox Store.

Een mooie aftrap van een week die in het teken staat van games en alles wat daar mee te maken heeft. Wil je op de hoogte blijven? Check dan dagelijks onze website. We zullen tot in de late uurtjes doorwerken om jullie van alle nieuwtjes te voorzien!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments